Foredrag

Makroøkonomi, mega trends eller måske hjælp til at forstå, hvad der sker på de finansielle markeder – book skræddersyet foredrag

 

Jeg holder foredrag om, hvordan I kan forstå de finansielle markeder, om global og dansk økonomi, megatrends, overgangen til kapitalismens fjerde fase og en ny tidsånd.

Jeg kan også bookes til at tale om renter og aktier, investeringer, børn og teknologi og vores nuværende boble-økonomi.

Foredrag og undervisning skræddersyes i dialog med jer, så vi sammen sikrer, at I får den viden, I har brug for. 

Makroøkonomi – bliv opdateret på, hvad der sker netop nu

Hvad sker der i dansk og global økonomi netop nu, og hvilke scenarier tegner der sig for de kommende 12-36 måneder? Inflation, recession, stagflation eller deflation? Hvor er boligmarkedet på vej hen, og er der en ny gældskrise under opsejling?

Forstå de finansielle markeder

Hvad sker der på finansmarkederne lige nu? Hvorfor bevæger aktier og renter sig, som de gør? Hvilke afkast kan vi forvente på kort og lang sigt, herunder forskellige scenarier og risici? Hvorfor er der et paradigmeskifte i gang på de finansielle markeder, og hvilken betydning får det fremadrettet for forskellige brancher og aktivklasser?

Megatrends i 2023 eller forstå det igangværende skift i tidsånden

Hør om overgangen fra den tredje til den fjerde fase af kapitalismen, som vi står midt i lige nu, og den nye tidsånd, der er under opbygning. Det er et opgør med de seneste årtiers neoliberalisme. Samtidig påvirker megatrends indenfor bl.a. bæredygtighed, teknologi, demografi og globalisering, den retning, vores samfund bevæger sig.

Tilmeld dig mit gratis nyhedsbrev og bliv opdateret hver uge på nationaløkonomi, mega trends, og hvad der sker på de finansielle markeder.