Er du klar til at leve 100 år gode år? – ældrebølgen kommer og hvordan det vil gavne vores liv, virksomheder og samfund og faren for, at coronakrisen afsporer den positive udvikling

Vi har snakket om det længe, men nu står vi midt i det: Den eksplosive stigning i antallet af ældre mennesker i Danmark og hele den vestlige verden. Og det vil fortsætte mange årtier frem. For over halvdelen af de børn der fødes i Vesten og i Danmark i dag vil blive over 100 år gamle.

Vi lever ikke kun længere – vi har også gode muligheder for at leve sundere meget længere. Mange af os, der er voksne i dag vil pga. store fremskridt indenfor aldringsforskningen og sundere livsstil kunne leve et sundt og aktivt liv til vi er langt op i 80’erne og 90’erne. Måske vil forskningen endda helt kunne bremse aldringsprocessen.

Hør om, hvordan ældrebølgen kan føre store, men også gavnlige, forandringer med sig for vores samfund, virksomheder, arbejdsmarkedet og ikke mindst hvert enkelt af os, når vi kan se frem til at leve 100 gode år. Hvad gør det ved fremtidens barndom, ungdom og arbejdskarrierer? Hvordan skal man agere som virksomhed? Hvordan går vi fra ældrebyrde til ældrestyrke? Og hvordan undgår vi, at det hele ikke afspores af coronakrisen?

Tlf 6162 0380  |  frank@frankhvid.dk  |  CVR 39002167  |  Frank Hvid Petersen  |  Linkøpingvej 223, 4000 Roskilde  |  LinkedIn

© Copyright 2020 – Frank Hvid